FlowerTrials 2017

De mens achter de planten ontmoetenFlowerTrials 2017

In 2017 gaat de promotie sterk van start met een frisse look. De nieuwe slogan ‘where plants meet people’ (‘waar mens en plant samenkomen’) wordt visueel ondersteund door een reclamebeeld van een jonge vrouw die een tray planten draagt.
Voorzitter Gill Corless: “Het is een absolute primeur voor de FlowerTrials om een ‘gezicht’ te gebruiken. De organisatie wil graag benadrukken dat de FlowerTrials de perfecte gelegenheid zijn om nieuwe contacten te leggen en bestaande te onderhouden. Dit evenement in week 24 gaat niet alleen om de laatste vernieuwingen op pot- en perkplantengebied, maar ook om de mensen die deze variëteiten creëren, produceren, kopen en verkopen.”
 

Nieuwe deelnemers

Zeven veredelingsbedrijven werden toegevoegd aan de lijst van officiële deelnemers voor 2017. Hun variëteiten en locaties worden voortaan meegenomen in de promotie-activiteiten van de FlowerTrials. Tijdens de jaarvergadering beslissen de bestaande leden via een democratische stemming welke kandidaat-deelnemers passen bij de FlowerTrials formule en toegevoegde waarde bieden aan de bezoekers.
In het Westland opent het familiebedrijf Hendriks Young Plants – veredelaar van Bella Fuchsia – zijn deuren om het assortiment fuchsia’s, pelargoniums en argyranthemums te laten zien.
Green Works, gespecialiseerd in pioen en ranunculus, levert jonge planten aan potplantenkwekers en zal zijn variëteiten ook op het bedrijf van Hendriks Young Plants tentoonstellen.
Varinova richt zich op veredeling en zaadproductie van F1-cyclamen en zal zijn producten tonen op de locatie van Green 05.

Het Duitse Cultivaris vertegenwoordigt veredelaars van perk-, mediterrane en meerjarige planten in de internationale pot- en perkplantensector. Dalina Genetics uit Denemarken is gespecialiseerd in dahlia, osteospermum, gentiana en balkongroenten zoals tomaat en rode peper. Deze twee bedrijven zijn als exposanten te gast op de Aalsmeer-locatie van MNP Flowers (Moerheim). De Zonnebloem Jonge Planten, veredelaar en opkweker van terrasplanten zoals hibiscus, mandevilla en solanum, stelt zijn assortiment tentoon op het eigen bedrijf in De Kwakel.

Ebbing-Lohaus ten slotte, een producent van zaden en jonge planten gespecialiseerd in Primula acaulis, verwelkomt zijn bezoekers op de locatie van Westhoff in Rheinland Westfalen.
 

Voorinschrijving geopend

Bezoekers kunnen zich alvast aanmelden op de FlowerTrials-website: http://www.flowertrials.com/nl/registration

FlowerTrials 2016

 

FlowerTrials en Elbee

Elbee verzorgt voor de FlowerTrials in 2017 opnieuw vormgeving, opmaak, (inter)nationale mediaplanning en drukwerk.

 

 

Interesse in wat we voor u kunnen betekenen?